• Новинка
Galaxy Русалка Езда Еднорог едно Парче Костюм на Куче Костюм за Домашни Дрехи, с Шапка и Аксесоари за Домашни любимци, за кученца и Котки XS

Galaxy Русалка Езда Еднорог едно Парче Костюм на Куче Костюм за Домашни Дрехи, с Шапка и Аксесоари за Домашни

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

☺ За почистване на него може да се пере на ръка или на пишеща машина, да не се избелва, да не се накисва за дълго.Той притежава и слънцезащитен ефект на открито, а също може да попречи на тялото на вашия домашен любимец от замърсяване. ☺ Избраните дишащи, леки, меки и удобни материи ще донесе комфорт на вашия домашен любимец. ☺ За почистване на него може да се пере на ръка или на пишеща машина, да не се избелва, да не се накисва за дълго.Предотвратява загубата на козината на домашни любимци, които са много практични.Предотвратява загубата на козината на домашни любимци, които са много практични. ☺ Тази облекло за домашни любимци, не само прави вашия домашен любимец по-модерен и привлекателен, но и оказва защитно действие на вашия домашен любимец. ☺ Изработен от териленовой хигиенни тъкан.Той притежава и слънцезащитен ефект на открито, а също може да попречи на тялото на вашия домашен любимец от замърсяване.☺ Изработен от териленовой хигиенни тъкан.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще отговорим на вашето съобщение възможно най-скоро в рамките на 24 часа. ☺ Избраните дишащи, леки, меки и удобни материи ще донесе комфорт на вашия домашен любимец.Може да се използва в закрити помещения. ☺ Този костюм за домашен любимец на разположение в различни размери, се препоръчва да се прилагат към таблицата размери за покупка, той е подходящ за домашни животни с различни размери.Ние ценим нашите клиенти и се стремим да осигурим 100% удовлетвореност.

Общи свойства

Добавки за продукти

Дамски Памучен Тениска с Кръгло Деколте и Геометричен Дизайн в стила на Аргайл, Ретро Възраждане, Селянин Топ

BGN 0.00

дамски блузи на спагети презрамки, съкратен блузи за момичета, флисовые свитшоты за жени, черна риза с д�

Спортни Дамски Ризи Лятна Дамска Риза С Къс Ръкав и Писмото Принтом, Ежедневни Фланелка За Бягане, Риза С Дълъг

BGN 4.37

Стилен и модерен ви правят попривлекателни Сезон : All1 PC Top Перфектен за партита, за всеки ден, за плажа, аз

Дамска Блуза от Ликра с V образно деколте, Блузи, Тениски с открити Рамене, Големи Размери, Обикновена Асиметрични

BGN 0.00

Потник размер Плюс за момичета, върхове от Ликра Vneck, Тениски за Жените, Обикновен потник с открити рамен

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.