• Новинка
Gardner Bender 13-003D Резба Конектори за кабели WireGard, 22-14 AWG, Гайка за електрически кабели, Оранжево

Gardner Bender 13-003D Резба Конектори за кабели WireGard, 22-14 AWG, Гайка за електрически кабели, Оранжево

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Съединения на МЕД-МЕДТА - Изчислени за максимално напрежение 600 V.СПИСЪКА на UL : изисквания на САЩ и Канада (съединения, изчислени за максимално напрежение 600 за окабеляване в сградата и на максимално напрежение 1000 в осветителни уреди / светильниках и вывесках).Съединения на МЕД-МЕДТА - Изчислени за максимално напрежение 600 V.СПИСЪКА на UL : изисквания на САЩ и Канада (съединения, изчислени за максимално напрежение 600 за окабеляване в сградата и на максимално напрежение 1000 в осветителни уреди / светильниках и вывесках).Идеални за търговски и битови приложения съединители GB Тел осигуряват качество от световна класа, производителност и гъвкавост на приложение. ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ СВОЙСТВА издържат на топлинна нарушения при температура до 105 ° C (221 ° F).ПРОЕКТИРАН ЗА ДЪЛЪГ живот : Изчислява върху по-малък брой на оборотите за постигане на необходимите въртящ момент и съвпадение или надвишават изискванията на UL до удължаване и изпитанията на диэлектрик. ПЛЪТНА ПРУЖИНА от КВАДРАТНА ТЕЛ осигурява бърза и надеждна връзка за осигуряване на надеждна цялост.Нашите съединители осигуряват максимална гъвкавост на приложение, като предлага изпълнители разнообразие от опции за опаковане, ергономичен дизайн и набор от кабели "направи си сам".ОБХВАТ на СВЪРЗВАНЕ на ПРОВОДНИЦИ : 3 # 20 (минимум) до 2 # 16 от 1 #20 (максимум).СТАНДАРТНА цветова маркировка за удобството на избора на размер.ОБХВАТ на СВЪРЗВАНЕ : 3 # 20 (Мин) до 2 # 16 от 1 #20 (Макс.

Общи свойства

Добавки за продукти

Бр 7,5 мм Брой редове: 1 Брой контакти в редица: 7 Разъемных клемм с директни контакти P= 7,5 мм Края на платка/гнездо-затворен

BGN 0.00

Бр 7,5 мм Брой редове : 1 Брой контакти в редица : 7 преки контактни разъемных клемм P = 7,5 мм в края на платка

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.