• Новинка
sdfsdfsd Бутилка за вода от Неръждаема Стомана с вакуумна изолация 17 грама, Спорт, на Кафе Пътна Чаша, Фляжка, Завернутая в Естествена Кожа, не съдържа BPA, алпака и Земята

sdfsdfsd Бутилка за вода от Неръждаема Стомана с вакуумна изолация 17 грама, Спорт, на Кафе Пътна Чаша, Фляжка,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Най-ДОБРИТЕ МАТЕРИАЛИ : Изработен е от неръждаема стомана и е обвит в кожата.Бутилка за вода с вакуумна изолация * ОБЕМ : 17 унции (около 500 мл) * ВАКУУМНА ИЗОЛАЦИЯ : Уверете се, че избраната от вас напитка запазва своята температура в продължение на много часове. * ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН на корицата от естествена кожа, с висококачествена технология за печат на правата си бутилка със специална.ОБЕМ : 17 унции (около 500 мл) Е подходяща за офис или спортувате на открито, на къмпинг, разходки, каране на велосипед, джогинг.ВАКУУМНА ИЗОЛАЦИЯ : Уверете се, че избраната от вас напитка запазва своята температура в продължение на много часове. * КАТО ПОДАРЪК : Идеален подарък за рожден Ден, Свети Валентин или празник за себе си, приятелите и семейството си.

Общи свойства

Добавки за продукти

Неръждаема Стомана Кожена Чаша С Вакуумна Изолация Планински Термос Бутилка за Вода за Топли и Студени Напитки

BGN 13.33

✔ [Здрав и издръжлив] : В тази термоизоляционной бутилка се използва конструкция от неръждаема стомана,

スケーター(скейтър) N-PDDR5-PS-чаша за шише за вода, аксесоари, 飲み口パッキン=直径2.5×高さ1cm フタパッキン=直径5×高さ0.8 см, на база

BGN 0.00

Размер : Уплътнение на вратата : диаметър 1,0 х височина 0,4 инча (2,5 х 1 см); Уплътнение капак : диаметър 2,0 х в�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.