• Новинка
За определяне на BoxWave, съвместимо с ZTE Nubia Red Magic 7 (за определяне на BoxWave) - Скоба за закрепване към магнит, Метална кола отдушник с по-силен магнит за ZTE Nubia Red Магията на 7

За определяне на BoxWave, съвместимо с ZTE Nubia Red Magic 7 (за определяне на BoxWave) - Скоба за закрепване

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

С помощта на революционна технология, дизайн, Box Wave е най-доброто автомобилно магнитно закрепване за вашия nubia Red Магията на 7 - скоба за магнитно закрепване!Скоба за закрепване на магнит позволява лесно да отговарят на повиквания, да се насладите на GPS или да слушате музика, без да вдигате очи от пътя!Пълен завой на 360 градуса - това е просто, което означава, че можете да видите на екрана на вашия nubia Red Magic 7 в портретен или пейзажен режим и дръжте ръцете си там, където им се плати - на волана!Това е леко И НЕЗАБЕЛЕЖИМО за определяне изглежда страхотно във всеки автомобил.Матово алуминиево покритие изглежда гладко и стилно.Скоба за магнитно закрепване на Box Wave - БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО място по време на шофиране!. ? [НИСЪК профил] Е лесно И незабележимо за определяне изглежда страхотно във всеки автомобил. Скоба за закрепване на магнит позволява лесно да отговарят на повиквания, да се насладите на GPS или да слушате музика, без да вдигате очи от пътя!Пълен завой на 360 градуса - това е просто, което означава, че можете да видите на екрана на вашия nubia Red Magic 7 в портретен или пейзажен режим и дръжте ръцете си там, където им се плати - на волана!. ⚓ [БЕЗОПАСНОСТТА на първо място] За определяне на Box Wave, съвместимо с ZTE nubia Red Magic 7.Двигателят с гумирани повърхност са разположени 5 сверхсильных магнити, които сигурно ще запази nubia Red Magic 7 по време на всяко сътресение, с които можете да се сблъскате по време на шофиране.Матово алуминиево покритие изглежда гладко и стилно.За определяне на Box Wave е съвместимо с ZTE nubia Red Magic 7.Двигателят с гумирани повърхност са разположени 5 сверхсильных магнити, които сигурно ще запази nubia Red Magic 7 по време на всяко сътресение, с които можете да се сблъскате по време на шофиране.

Общи свойства

Добавки за продукти

През Нощта На Гробището На Ужасите За Хелоуин Телефон В Чантата Си Портфейл Окачен Мобилен Калъф Черен Джоба

BGN 22.24

Размер : 10,2 см х 19,5 см (4 инча х 8 инча).Може да се носи през рамо или през едното рамо.; Идеален за вас и ваши�

Държач за китарен на телефон, Държач за китарен на телефона и 10 бр. Медиатори и Салфетки за изсушаване за обучение

BGN 0.00

Устойчиво скоба : от Вътрешната страна на затягане има извита повърхност, която позволява надеждно да с�

Тексас, САЩ Карта Звезди Ленти Флаг Формата на Телефона в Чантата си Портфейл Окачен Мобилен Калъф Черен Джоба

BGN 5.87

; Може да се носи през рамо или през едното рамо.Освен готови продукти, можете също да персонализирате пр

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.