• Новинка
Символ на Слънчоглед Ин Ян Коледни Шапки на Едро За Възрастни, Шапки, Коледна Шапка за Празници, Аксесоари за Коледното Парти

Символ на Слънчоглед Ин Ян Коледни Шапки на Едро За Възрастни, Шапки, Коледна Шапка за Празници, Аксесоари за

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Polyester.Произведено в САЩ или са внесени.Плат : подходяща не само за Коледа, но и за други дейности на открито.Причина : ? Можете да се облечете тази шапка на дядо коледа със семейството си, приятели, колеги за Коледа, спортни игри, моминско парти, тематични партита и т.н., да се радвате на играта и вие ще получите повече удоволствия.Инструкции за пране : ? се Препоръчва да се пере ръчно, не се накисва в продължение на дълго време, да не се избелва, а температурата на течността за измиване не трябва да надвишава 45ºC.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ви не е достатъчно качествена коледна шапка в дома си?Нашата качествена коледна шапка за възрастни не може да бъде по-подходящ.Тази забавна коледна шапка ще добави празничното настроение и ще зарадва вас и вашето семейство в рамките на годишния коледните празници!.

Общи свойства

Добавки за продукти

Цвете Хибискус, Американски Флаг, Коледни Шапки, Обемни Шапки за Възрастни, Коледна Шапка за Празници, Аксесоари

BGN 6.82

Polyester.Произведено в САЩ или са внесени.Плат : подходяща не само за Коледа, но и за други дейности на откри�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.