• Новинка
ИДЕАЛНА ДЕТАЙЛ Адаптер Gamecube контролер, за да преминете адаптер Gamecube, Wii U и PC, Super Smash Bros Choice Поддържа четири Gamecube контролер и кабел с дължина 70 см

ИДЕАЛНА ДЕТАЙЛ Адаптер Gamecube контролер, за да преминете адаптер Gamecube, Wii U и PC, Super Smash Bros Choice

оценявам:
BGN 23.57

Брой продукти
Налично за поръчка

Преминете в режим на конзолата или "КОМПЮТЪР" с помощта на бутон, разположен отстрани.Поддържа интегрирана вибрационна обратна връзка без закъснения, свързване на два USB порта на адаптера към портове USB конектор за конзолната система или КОМПЮТЪР.Съвместим с Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8,32 и 64-битови версии и за Mac OS в режим на КОМПЮТЪР.Нов фърмуер с поддръжка на Pokken Турнир и Super Smash Brothers.Характеристики : 1. Едновременно могат да се свързват до 4 Game Cube контролер. 2. С помощта на 2 слайд 3 вида свободно да превключвате между Nintendo Включете и КОМПЮТЪРА. 3. Използването на две USB-кабели за свързване на компютър може да се подобри стабилността на използване на вибрационните контролер, както и за разширяване на USB интерфейс. 4. Удобна връзка, компактен и красив дизайн на продукта и практичностьb. 5. Забележка : Ако искате да играете на switch, система отнема до 4.0, и бутона на контролера на играта куб по-малко, отколкото в контролера switch.По този начин, някаква детска функция може да не сработи.

Общи свойства

Добавки за продукти

2 елемента Великден кучета колела на Великден Бъни ухото прическа 2 елемента Великден котки яки самопровъзгласилата

BGN 0.00

Покажи празнично настроение на вашите любимци с помощта на тези на великденските котешки греди!.Осигур�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.