• Новинка
За определяне на BoxWave, съвместимо с Infinix Note 11s (За монтиране от BoxWave) - Скоба за закрепване към магнит, Метална закопчалка за отдушник на автомобила с по-силен магнит за

За определяне на BoxWave, съвместимо с Infinix Note 11s (За монтиране от BoxWave) - Скоба за закрепване към

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Скоба за магнитно закрепване на Box Wave - БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО място по време на шофиране!. ? [НИСЪК профил] Е лесно И незабележимо за определяне изглежда страхотно във всеки автомобил.Двигателят с гумирани повърхност са разположени 5 сверхсильных магнити, които сигурно ще запази вашия Note 11s по време на всяко сътресение, с които можете да се сблъскате по време на шофиране.Двигателят с гумирани повърхност са разположени 5 сверхсильных магнити, които сигурно ще запази вашия Note 11s по време на всяко сътресение, с които можете да се сблъскате по време на шофиране.Това ви позволява да видите на екрана на вашия Note 11s на най-видно място, не загораживая вентилационни отвори!.Матово алуминиево покритие изглежда гладко и стилно.Скоба за закрепване на магнит позволява лесно да отговарят на повиквания, да се насладите на GPS или да слушате музика, без да вдигате очи от пътя!Пълен завой на 360 градуса - това е лесен процес, което означава, че можете да видите на екрана на вашия Note 11s в портретен или пейзажен режим и дръжте ръцете си там, където им се плати - на волана!.⚓ [БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО МЯСТО] За определяне на Box Wave, съвместимо с Infinix Note 11s.Това ви позволява да видите на екрана на вашия Note 11s на най-видно място, не загораживая вентилационни отвори!Просто свържете се стяга за магнитно закрепване към всеки вентиляционному дупката в колата си, за да го използвате!Можете да се залепи затворена метална плоча на вашия Note 11s или калъф за носене, и всичко!Това е лесно като 1-2-3! Изработени от материали с най-високо качество, стяга Magneto Mount от алуминиева сплав е здрав и лекота.Достатъчно здрав, за да побере вашия Note 11s, и в същото време е достатъчно малък да се побере във вашия джоб!Докато други автомобилни закрепване затварят вентилационните отвори, чрез ограничаване на притока на въздух и, може би, перегревая Note 11s, революционен дизайн Magneto Mount Клип привързана към вентиляционному дупката под ИДЕАЛЕН ъгъл 15 градуса.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.