• Новинка
Основа за багажник на SPACEEUP 6 × 3,53 x 2,46 Черни Квадратни Скоби 2 ЕЛЕМЕНТА Вътрешен Размер 3,5 х 3,5 инча Сверхпрочная Стоманена Капачка на основание багажник палуба е Подх

Основа за багажник на SPACEEUP 6 × 3,53 x 2,46 Черни Квадратни Скоби 2 ЕЛЕМЕНТА Вътрешен Размер 3,5 х 3,5 инча

оценявам:
BGN 10.66

Брой продукти
Налично за поръчка

Материал : Стомана.Така че вие не трябва да купуват други аксесоари.Идеален за СТЪЛБ 4 X 4 " - Вътрешен размер на основен стълб на 3,5 х 3,5 инча, което се използва за стандартни дървени стълбове 4x4 (на пазара се предлагат сухи стълбове 3,5 х 3,5 инча).ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО АКСЕСОАРИ - В комплекта влизат 16 x терморегулиращи тръби, 16 x саморезов φ4.76, 8 x саморезов φ6.Размер на продукта : 6x3. в Основата на колоната SPACEEUP препоръчително е да използвате дебел слой на защита за изделия, подложени на продължително излагане на влага, особено за продукти, използвани в градината.Спецификации.Можете да инсталирате на скоби за основание на палубата, само осигуряването им с винтове.Стандартен размер може да гарантира, че палубная часова бъде надеждно закрепена.В тях достатъчно, за да закачите основа на стълб.ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО АКСЕСОАРИ - В комплекта влизат 16 x терморегулиращи тръби, 16 x саморезов φ4.Преди да изберете нашата поща база, моля, уверете се, че размерът на пощата е указана правилно.

Общи свойства

Добавки за продукти

Дамски Ушна Зимна Шапка Без Защита С Корниз, Вълнена Топла Шапка, Туфи Козина, Възли Бейзболни Шапки, Бейзболна

BGN 5.48

Машинно пране технологии : можете да направите така, че на полето на всяка кривина приближи към челото и

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.