• Новинка
Вакуумна Торба за Жичка, Помпа за Сушене с нажежаема Жичка, Аспиратор за 3D-принтер за Студио за Фабрика за с нажежаема Жичка

Вакуумна Торба за Жичка, Помпа за Сушене с нажежаема Жичка, Аспиратор за 3D-принтер за Студио за Фабрика за

оценявам:
BGN 15.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Изработени от висококачествена пластмаса, той притежава добра водонепроницаемостью и устойчивост на корозия и може да се съхранява дълго време.Конеца лесно се окислява при продължително излагане на влага и да доведат до катастрофи печат, така че на вакуум пакет е най-доброто хранилище.Общо има 5 вакуумни торби за съхранение, както и техният размер е достатъчно голям, за да оставите достатъчно място за настаняване на нишки. Вакуумна торба за съхранение в главно се използва за съхранение на нишки принтер, запишете ги на сухо, а също така да изпълнява защитна роля. Сложете си ръчна помпа с вентил и издърпайте въздух Осъществяване Списък : 5 x Вакуум пакет за хранения1 x аспиратор помпа 1 x скоба. Конеца лесно се окислява при продължително излагане на влага и да доведат до катастрофи печат, така че на вакуум пакет е най-доброто хранилище. Поставете конеца с нажежаема жичка пакет2.Изработени от висококачествена пластмаса, той притежава добра водонепроницаемостью и устойчивост на корозия и може да се съхранява дълго време.Общо има 5 вакуумни торби за съхранение, както и техният размер е достатъчно голям, за да оставите достатъчно място за настаняване на нишки. вакуумни чанта за съхранение + 1 бр.Конеца лесно се окислява при продължително излагане на влага и да доведат до катастрофи печат, така че на вакуум пакет е най-доброто хранилище. с помощта на зажима3.Параметри : Тип на продукта : Чанта за съхранение на конци Материал : Пластиквакуумная чанта за съхранение на Размер : приблизително 33x30 см / 13x11,8 съдържание на Пакета : 5 бр.

Общи свойства

Item Type:
Filament Storage Bag
Material:
Plastic
Vacuum Storage Bag Size:
Approx. 33 x 30cm / 13 x 11.8in
Quantity:
5pcs vacuum storage bag + 1pc pump extractor for sealed machine
How to Use:
1. Put the filament into the bag:
2. with a clamp:
3. Put the hand pump on the valve and draw out the air :
Package List:
5 x Vacuum Storage Bag:
1 x Pump Extractor :
1 x Clip :

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.