• Новинка
Бели Пръски боя ЗА ПЪТНИ ЗНАЦИ Seymour - (12 парчета), съвместима с ЛОС разтворител - дълъг живот полосчатая боя - 20-782 се Използва с Z-604

Бели Пръски боя ЗА ПЪТНИ ЗНАЦИ Seymour - (12 парчета), съвместима с ЛОС разтворител - дълъг живот полосчатая

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Това е за КУТИЯ ОТ 12 Кутии!. Некровоточащий състав.За полагане на Асфалт и мерки и Теглилки.Жалба на ЛОС.Използвайте с машина за маркиране на пътното движение Z-604.STRIPE EXTRA TRAFFIC MARKER - това е устойчива боя за маркиране на движението по пътищата, специално разработена за нанасяне на ивици на свежеуложенный асфалт и пресен лак.Пресен лак, не ще се "филтрира" през тази боя, за разлика от други шарено бои.Повече от 250 линейни метра в буркан (лента с ширина 4 инча).Распылительная корона е универсална и е подходяща за пътна разметочной машини Seymour Z-604, както и на други конкурентни маркировочных машини.За маркиране на восъчна или бордюри той може също и в действие ръчно или с помощта на пръчки за маркиране на движението по пътищата Seymour Z-608.Препоръчителна употреба : на Тротоара, Бетон, Паркинги, Складове, Открити тенис / баскетболни игрища, детски площадки и фабрики.

Общи свойства

Добавки за продукти

Спрей с латексна боя за дезинфекция на високо налягане с високо пръскане на електрически преносим спрей за дезинфекция

BGN 51.39

Отделни регулируеми регулатори за подаване на течност, вентилатор и подаване на въздух за прецизно нан�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.