• Новинка
Пробивни ступенчатые бита 1/8-3/4 Инчов стъпално тренировка с титанов щанга с покритие HSS Конусное бормашина За Пробиване на отвори в дърво/метал Стъпално тренировка

Пробивни ступенчатые бита 1/8-3/4 Инчов стъпално тренировка с титанов щанга с покритие HSS Конусное бормашина

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Ступенчатые тренировки за бързо и безпроблемно пробиват дупки в стомана, алюминии, дърво, пластмаса и т.н. за да проверите за diy : обработка на метал.Употреба : пробиване на метал.is_customized : да.Материал : Быстрорежущая стомана.Ступенчатые тренировки за бързо и безпроблемно пробиват дупки в стомана, алюминии, дърво, пластмаса и т.н. за да проверите за diy : обработка на метал.Употреба : пробиване на метал.is_customized : да.Материал : Быстрорежущая стомана.Здрав, за да се запази нов блясък.Аксесоари за diy : обработка на метал Тип : тренировка с фитил Дължина : както е показано Използването на : пробиване в метал Модел : DB0206 J3 TDT01is_customized : Да, материал : быстрорежущая стомана.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.