• Новинка
Hizashi E26 Led Крушка 60 Вата С регулируема яркост Глобус Крушки G16.5 Led Крушка на Едисон G16 1/2 Led Крушки на Полилея, Вентилатори и Тоалетна Масичка, CRI 90 +, 600ЛМ, 110-130 В, Топъл Бял

Hizashi E26 Led Крушка 60 Вата С регулируема яркост Глобус Крушки G16.5 Led Крушка на Едисон G16 1/2 Led Крушки

оценявам:
BGN 14.39

Брой продукти
Налично за поръчка

【Енергийна ефективност】 Тези led глобусные лампи E26 с регулируема яркост осигуряват отлично осветление с мощност 6 Вата, което е дял на по-малко енергия от традиционните led крушки с нажежаема жичка с мощност 60 W, и спестяват до 90% от разходите за осветление.Тези крушки-глобуси може да се използва в светильниках за баня над огледала в качеството на подсветка тоалетна масичка или на верандата, като полилеи в трапезарията, монтаж на таван, вентилатор, подвесного осветление, стенни аплици, вътрешни или външни декорации.И всички електрически крушки с мощност 60 W доставя в стабилна опаковка, по-добре се деформира и се запазват стабилни, отколкото яйца. 【Висок CRI и липсата на трептене】Крушка на едисон с мощност 60 W, с висок CRI 90 ще ви предостави естествени и ярки реалистични цветове. Благодарение на уникалния си дизайн, можете да сте сигурни, че получавате надежден крушка на едисон.Благодарение на ъгъла на лъча 360 ° за тези ретро лампа идеално осветява цялата стая, без никакви тъмни зони. 【Съвместимост с регулируема яркост и ъгъл на лъча 360 °】 Крушки Hizashi E26 изключително добре работят с 99% диммеров на пазара, което може да помогне за плавно регулиране на яркостта на тези светодиодни крушки бели на светлината от 0% до 100% в зависимост от вашите нужди.Никакво трептене или светлинни ефекти, няма жужжания.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.