• Новинка
Съвет Коректор Бяла очна линия Молив Хайлайтер очна линия Писалка Меки Движения Водоустойчива Дълготрайни Сенки За очи копринени буби Осветляющий Молив Красота Г

Съвет Коректор Бяла очна линия Молив Хайлайтер очна линия Писалка Меки Движения Водоустойчива Дълготрайни Сенки

оценявам:
BGN 1.95

Брой продукти
Налично за поръчка

Преносим дизайн - той е лек, малък, лесен за носене и съхраняване.Функция - Меки докосвания, лесно се оцветяват, е водоустойчив, дълготраен, по-лесно се описват всички видове изискан грим.Универсален молив - Можете да го използвате и като молив за очи, молив за сенки за очи, молив с висока осветление, за грим краища на очи, гланц за устни, и т.н. Начин на прилагане - Ако тя е по-къс, с изрязване, може да се използва 1-2 пъти.Меки и трайни : Нашите моливи за очна линия лесно се нанася и правят меки докосвания, те е водоустойчив за трайно нанасяне на грим.Съвет Коректор Бяла очна линия, молив-хайлайтер, очна линия, меки докосвания, водоустойчив дълготрайни сенки за очи, осветляющий молив за очи, копринени буби, инструмент за грим, фалшиви вежди, бяла очна линия, молив-хайлайтер, очна линия, меки докосвания, водоустойчив дълготрайни сенки за очи, осветляющий молив за очи, инструмент за грим, материал : дърво, цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 10 грама опаковка Размер : 14x1,5x1,5 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.) Продуктът включва : 1x бяла писалка за очна линия на очите.

Общи свойства

Добавки за продукти

Течна очна линия ZITIANY и Палитра Сенки за очи За Жени, Водоустойчив Грим, Устойчиви На Размазыванию, ултра-тънък

BGN 28.11

❏❐❑❒ Любими момичета гладка цветна очна линия и лъскава однотонная и многоцветен палитра сенки за оч

Мерцающая Течна очна линия - 2 цвят с метален Перламутровым атласным Блясък, Цветни Сверкающая очна линия, Дръжка

BGN 39.41

ИДЕЯ за ПОДАРЪК ЗА НЕЯ това е любов, така че нека да споделя него!Тази цветна течна очна линия, подходяща

Очна линия Yosoo, Течна очна линия Професионален Грим, очна линия, чувствах върха писалка, Молив За Очи, Устойчива

BGN 2.10

Съвет на порести химикалки, умерена твърдост, не лесно се разделя, дори и начинаещ може лесно да им се ра�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.