• Новинка
Реколта Музикална Нота за многократна употреба Кафе ръкав с лед с дръжка От Неопрен За Напитки, кафе лате, Чай, Напитки, Бира (Малко 18-20 грама)

Реколта Музикална Нота за многократна употреба Кафе ръкав с лед с дръжка От Неопрен За Напитки, кафе лате, Чай,

оценявам:
BGN 27.04

Брой продукти
Налично за поръчка

【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Това е идеален подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Сгъва на самолет за лесно съхранение в портмонета, чанти, автомобилни централни панели и т. Характеристика : 1.Лесно за почистване, просто хвърляне в пералната машина или сполоснув в мивката. 【Предотвращайте разливи, конденз и елементарно】 Тези кафе ръкави поддържат ръцете топли и сухота, изолационен ръкав за чаши предпазва от капки вода, след като си пият сконденсировался, избягвайте попадане на капки върху дрехи, коли, мебели и т. Вшитый еластичен спускане над 6.Мек и удобен за улавяне 3 Опъната 4. Насладете се на питие свободно, без да се притеснявате за това, колко бързо ще се стопи.Дръжка дизайн улеснява задържане на чаши, може лесно да се почиства, тя изсъхва бързо и помага по-дълго да запазят напитки с лед студено.【Здрав материал】 Този ръкав за кафе с лед е направен от здрав неопрен с висока плътност с гъвкава шевове, които издържат на опън и могат да се появят. 【Здрав материал】 Този ръкав за кафе с лед е направен от здрав неопрен с висока плътност с гъвкава шевове, които издържат на опън и могат да се появят. 【Добра разтегливост】 Нашите ръкави за напитки са на разположение да отговарят на различни кофейным напитки с лед, на други популярни марки на бутилки за вода и чаши. Удобна за захващане дръжка. 【Многократна употреба използването на】 кажете сбогом на похарчените губи еднократна употреба дюзи за чаши с нашите стилни и подлежат на повторна употреба дюзи за кафе.

Общи свойства

Добавки за продукти

Хелоуин Дърво Чудовище Тиква Призрак многократна употреба Кафе ръкав С Лед с дръжка Неопреновый Чаша За Напитки,

BGN 25.97

【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Т

Охлаждащ Ръкав за Бира банки Забавни Кубчета Весела Парти Семейни Игри Свободното си Време В Играта Новост Релаксация

BGN 0.00

Идеално за всеки декор на спалнята или хола.Печат от край до край, дава възможност напълно да персонализ

Триизмерно изображение на блестяща златен прах на фона на опаковки от по консервиране на буркани-охладител (cc_355752_1)

BGN 38.29

Защитава вашите ръце.Регулируеми велкро изолатор за напитки, подходящи за кутии и бутилки : 12 унции, 16 ун

Аз правя Охладители за кутии за моминско парти за екипа и на булката, Набор от 12 кулата за кутии от бира, Идеална

BGN 0.00

ИДЕАЛЕН ЗА ВСЯКА ПАРТИТА тези екологично чисти охладители за консервени кутии са идеални за всички пар

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.