• Новинка
Caroline's Treasures 8481CC Устройство За обнимания Буркани или бутилки от палмово дърво, Устройство за обнимания ръкави-охладител, Който Може да се Пере В машина, Устройство З?

Caroline's Treasures 8481CC Устройство За обнимания Буркани или бутилки от палмово дърво, Устройство за обнимания

оценявам:
BGN 3.19

Брой продукти
Налично за поръчка

С гордост произведено в САЩ : Нашите тела за обнимания кутии и бутилки разработен, отпечатан и сшито в Съединените Щати, осигурявайки най-високо качество и подкрепа на местния бизнес.Здрав и моющийся : Изработен от висококачествена вспененной тъкан, нашият баночный обнимашек е трайна, тя може да се пере в машина и за него е лесно да се грижи, което го прави идеален за редовна употреба.Изискан дизайн, Благодарение на полноцветному, постоянно окрашиваемому фигурата, нашето устройство за обнимания кутии придава на вашата напитка е стилен външен вид, като същевременно се гарантира устойчивост на дизайна да замира.Подаръци от дървета и цветя, колекционерски от дървета и цветя, Обнимашки от дървета и цветя.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.