• Новинка
Голям Пътен раница Lekakii с чанта за обувки, Водоустойчива Раница за пътуване В самолет, Пътна Чанта за лични неща с обем 40 л за Мъже И Жени, Розов

Голям Пътен раница Lekakii с чанта за обувки, Водоустойчива Раница за пътуване В самолет, Пътна Чанта за лични

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Висококачествени материали : Раницата е изработена от здрав, водоустойчив полиестер.Той защитава вашето облекло от атмосферни влияния.Регулируеми презрамки и подплата в задната част с дишаща, поглъщането на въздух мрежа за облекчаване на натиска върху раменете и прохладата на гърба.Отделно отделение за обувки и за мокри чанта : Отделно отделение за обувки разделя обувки от други предмети, както и отделение за обувки е с две вентилационни отвори за предотвратяване на появата на неприятни миризми и замърсяване.Водоустойчива чанта за влажни неща с висока плътност ще ви помогне да се съхранява на сухи и мокри предмети отделно.С USB порт за зареждане : Вграден порт за зареждане, много удобна за зареждане на телефона или на други електронни устройства. Забележка : Зарядно устройство в комплекта не е включена.Многофункционален противоугонный раница : Благодарение на противоугонному джоба и няколко отделениям тази раница е идеална за пътуване, работа и много други.Използвайте го като дневен раница, делова чанта, раница за лаптоп или пътна чанта.Най-добрият подарък за семейството и приятелите.Раница за пътуване с голям капацитет : Размер : 8x13,4x19 инча, капацитет : 40 л. Отговаря на изискванията за ръчен багаж на авиокомпанията, идеален за пътуване за уикенда или като ежедневни чанти за дълги пътувания, побира всичко необходимо.

Общи свойства

Добавки за продукти

TBOUOBT Кожена Раница за Пътуване, Лесен Случайни Раница за Лаптоп за Жени и Мъже, Марокански Етнически Черно-Бял

BGN 33.59

Размер на раницата е 14,5x12,5x5,9 инча (36,8x31,7x14,9 см).Раницата е изработена от висококачествена изкуствена кож�

Пътен Раница за лаптоп, Училищен Стартов сезон, Скъпа Модерна Училищна чанта с принтом Динозавър, Детска, Училищна

BGN 2.28

Изискана информация разширен е ускорен шиене.Модерен раницачанта за жени, 2 отделения, раница, изкустве�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.