• Новинка
Пътен Раница GUEROTKR, Чанти За Памперси, Чанта За Памперси в Раницата, модел под формата на червени рози за Свети Валентин

Пътен Раница GUEROTKR, Чанти За Памперси, Чанта За Памперси в Раницата, модел под формата на червени рози за

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Това е подарък за Деня на благодарността, Коледа, рожден Ден, Свети Валентин, идеален подарък за себе си или за приятели и роднини.★ Размер на раницата за пътуване : 27x19,8x36,5 см /10,6x7,8x14 инча. ★ Цветове могат да се различават леко от различни екрани. ★ Използването на чанти за памперси : дали сте на работа или при пътуване, нашите раници ще отговорят на вашите нужди. ★ Материал чанти за памперси : Задната част на опаковката е изработена от кепър материал Fabri. ★ Използването на чанти за памперси : дали сте на работа или при пътуване, нашите раници ще отговорят на вашите нужди.Мек и приятен на допир, лек и издръжлив.Подходящ за Всички татковци и майки. ★ Външен вид раница-чанта за памперси : На повърхността на раницата за памперси, изобразени различни модели, като цяло, като по-силен декоративен и практичен характер. ★ Ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка в размера.

Общи свойства

Добавки за продукти

NUCERY Футболист C-ристиано Роналдо Многофункционална Раница За Пътуване Студентски Вентилатори За Лаптопи Flame

BGN 24.53

Размери на продукта : 18 × 6 × 11,8 инча 5 И найДобрият подарък за феновете на звезди на футбола & Размери на п�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.