• Новинка
MUSEDAY Комплект Кърпи от 3 теми за Баня, бързо съхнещи Хавлиени Кърпи за ръце, Селска Пресен Слънчоглед, Положително Отношение, Надежда, Силна Вяра, Топли Думи, Высокоа?

MUSEDAY Комплект Кърпи от 3 теми за Баня, бързо съхнещи Хавлиени Кърпи за ръце, Селска Пресен Слънчоглед, Положително

оценявам:
BGN 19.57

Брой продукти
Налично за поръчка

ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАБИРАНЕТО на КЪРПИ - Комплект хавлии за баня луксозни хотели и спа, здрав и дишащ, включва кърпи за баня с размери 30x60 см, кухненски кърпи с размер 16x28 инча, кърпа с размерите на 13x13 инча.Супер впитывающий быстросохнущий Лек комплект кърпи от 3 теми Декоративен комплект кухненски кърпи за съдове има мека повърхност, която осигурява допълнително водопоглъщаемост за удобство на употреба.УНИКАЛЕН дизайн И ИЗПОЛЗВАНЕ на - Елегантен комплект кърпи от 3 теми - идеален избор за луксозна тайна в големи кърпи за баня и избърсване с кърпа ръцете или на лицето, след душ.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за празниците - Луксозен подаръчен комплект от 3 теми интериор в ретро стил ще се превърне в идеален подарък за предстоящите рождени дни, годишнини, Коледа, Нова година, нов дом и др.Лесно почистване - Препоръчва се потопете кърпа в студена вода за 12 часа, преди първото им използване, а след това да го използвате, след като изсъхне.Ръчно пране в студена вода или машинно пране с щадящими цикъла след многократно използване подсушете в перална машина на слаб огън.Не използвайте омекотители и избелващи средства. Комплект хавлиени кърпи от 3 части.

Общи свойства

Добавки за продукти

Калъф за велосипед на открито, чанта за съхранение на велосипеди, водоустойчива защита, пылезащитное подслон,

BGN 0.00

1 Лесен за използване, съхранение и демонтаж, идеален за използване на закрито 2 Да Не се допуска попадан�

Забавна выпускная тениска 2022, абитуриентски блузи за жени и мъже, сладки летни блузи с къс ръкав, удобни ежедневни

BGN 0.00

дамска риза с цип.За да изберете правилния размер, обърнете внимание на снимките и в списъка от стоки, за

Равнината за заваряване с 7 видове режещи глави за заваряване с ъгли и ръбове, Бързо изрязване на ръбове, Самолет

BGN 19.19

Пратката включва : 1 бр.Не увеличавайте дълбочината на рендосване твърде силно?, не спирайте по време на �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.