• Новинка
MIXDOM Ковчег за Украшения с Бяла котка, Ковчег за Бижута, Ръчно Рисувани, Декоративна Ковчег с Панти Капак, Пръстен, стойка За Обеци, Статуетка на Котка, са подбрани

MIXDOM Ковчег за Украшения с Бяла котка, Ковчег за Бижута, Ръчно Рисувани, Декоративна Ковчег с Панти Капак,

оценявам:
BGN 14.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание, че вътрешното пространство е голямо. ★ 【Размер】 Приблизителния размер на продукта : L9 * W3,5 * H6,3 см (L3,5 * W1,375 * H2,5 инча); Елегантна эмалированная ковчег за украшения подходящ за съхранение на вашите малки бижута като пръстени, обеци, колиета, както и първият къдря и първия зъб; на Всеки обект се предлага в луксозна опаковка на подаръка. ★ 【ДЕКОРАТИВНА ковчег】 Много декоративни ковчег на паметта с орнаменти, в която може да се сложи много малко количество бижута флип чрез секция, която се провежда на затворена магнити.Сложете любимите си Пръстени, Обеци, Огърлици.Това е един прекрасен подарък за любителите на колекцията шкатулок за дрънкулки.Изработен от устойчив метал и кристал, текстура части, изглежда скъпо.Моля, обърнете внимание, че вътрешното пространство е голямо. ★ 【ИЗБОР за ПОДАРЪК】Ковчежета за бижута са идеални за всеки повод.Чудесен начин да изразят любовта на някой важен в живота си.Те могат да се сервират като домашни прибори за Коледа, Деня на благодарността, Великден, Свети Валентин, Ден на майката, рожден ден, сватба, годишнина, подаръци и т.★ 【МАТЕРИАЛ】 Ковчег за украшения са изработени от екологично чисти алуминиеви и висококачествени кристали и кристали, подробни текстура, ръчно рисувани с цветен емайл, не съдържа никел и олово, нетоксична и безопасно.Дайте като подарък за рожден Ден, на Участието, булчински душ, сватба, абитуриентски бал, нов дом, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, годишнина.

Общи свойства

Добавки за продукти

hjgjhv Декоративни Кутии за Бижута Кутия за Съхранение на Дървени Часа, Сортировочная Кутия За Събиране на Гривни,

BGN 0.00

Това е Уникална и красива Кутия С гладка и блестяща повърхност, която не е на висота.КРАСИВ и ПРАКТИЧЕН �

Орехи Дървени Обеци-розово Колие Кутия За съхранение на Бижута в Ковчег За бижута с Голям Капацитет Проста довършителни

BGN 30.24

Строги детайли, оригиналното качество.Красива и уникална форма, която създава удобно място.Внимателно �

Сан Франциско Голдън Гейт Бридж Луната Кутии За Бижута, Изкуствена Кожа Портативен Дисплей Кутия За Съхранение

BGN 0.00

Добре дошли в центъра за обслужване на клиенти, за да научите повече за този продукт.Пространството за с

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.