• Новинка
Играчка-Люлка Gardtech на въже, Платформа за Катерене, Диск За Люлка Седалката със Свързващ колан и Carabiners, Улични Люлка за задния двор и Аксесоари за детски площадки (Жъ?

Играчка-Люлка Gardtech на въже, Платформа за Катерене, Диск За Люлка Седалката със Свързващ колан и Carabiners,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

3 инча, 1 голяма чиния с диаметър от 12 инча; Изработени от здрави и меки ръце материали, сертифицирани CSPC САЩ за детски играчки. ??♂️ Полезни играчки : Тези люлки се използват като люлки Ако не разполагате с идеални места за захващане, можете да използвате лента за дърво, който е включен в комплекта, за да се закача за тази играчка на дърво за броени секунди. ??♂️ Полезни съвети : от съображения За сигурност, децата трябва да играят на детската площадка с въже под надзора на възрастен. ??♂️ Спецификация на продукта : с цилиндрична форма с дължина 85 см (включително и каишка от дърво); капацитет 250 паунда (могат да издържат 2 или 3 на детето едновременно); 4 малки чинии с диаметър 4.3 инча, 1 голяма чиния с диаметър от 12 инча; Изработени от здрави и меки ръце материали, сертифицирани CSPC САЩ за детски играчки.Тренира равновесието, координацията, въображението и самоувереността на вашето бебе!. ??♂️ Полезни играчки : Тези люлки се използват като люлки Ако не разполагате с идеални места за захващане, можете да използвате лента за дърво, който е включен в комплекта, за да се закача за тази играчка на дърво за броени секунди.

Общи свойства

85 inches extra long(including tree strap); 250 lbs capacity(bear 2 or 3 kids in one time); 4 small plates diameter 4.3inches, 1 big plate diameter 12inches; Made by sturdy, durable and soft on the hands materials build to last with USA CSPC certified under children toys. :

Добавки за продукти

Златни устни за Целувка Отпечатък от Червило с ефект на Златно Псевдоглянца кухненски ръкавици за Фурна Топлоустойчива

BGN 34.99

Инструкции за пране : Препоръчва се ръчно пране, да не машинно, да не се избелва нашите топлоизолационни

OVAST свободно стояща Поставка за съхранение с Кухи Чекмедже Под Мивката, Организатор за Гардероба си за Домашна

BGN 16.21

57 сантиметра ? Прибиращ организатор : помага внимателно подреждат предмети в малки пространства, да под�

Куки за Кърпи, Двойна Куки за Кърпи, Държач за Кърпи за Баня, Монтиране на Куката за Душата, Държач за Кухненски

BGN 7.46

【Модерен дизайн】 Конструкция рожка с двойно зубцомна една кука естетически и може да побере няколко т�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.