• Новинка
Конзола за монтиране на антени, Ветрозащитный 12-Инчов Монтаж на Стена Starlink /Комплект за мачтата на Телевизионна антена, 1 Чифт (3 крачета + 2 крачета)...

Конзола за монтиране на антени, Ветрозащитный 12-Инчов Монтаж на Стена Starlink /Комплект за мачтата на Телевизионна

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Дори и ако използвате нашите скоби за закрепване на тежки антена starlink, те все още ще бъдат здрави и ще ги предпази от движение.Съвместимост с Нашето закрепване за статив антена ви позволява да инсталирате мачтата външен диаметър до 2-1 / 2 ", на разстояние от стената : 12 инча, всички отвори на нашия комплект за закрепване starlink на покрива и добре подравнени, което осигурява безопасността на вас и на вашата телевизионна антена и в лошо време, например по време на урагана.Yoolon се надява, че скоби за мачтата телевизионна антена ще ви донесе съвсем други впечатления!.Приложените инструкции, лесен монтаж - За удобство и икономия на време е приложен подробна инструкция.С помощта на инструкции, вие ще се запознаете с функциите на различните компоненти и бързо инсталиране на опорен планина за външна антена, а скоро ще получите надежден монтажен комплект starlink. Професионално произведени за външен монтаж - всички аксесоари на нашия закрепване на антената са изработени от висококачествена неръждаема стомана с антикоррозийным покритие за външен монтаж.Yoolon се надява, че скоби за мачтата телевизионна антена ще ви донесе съвсем други впечатления!.Съвместимост с Нашето закрепване за статив антена ви позволява да инсталирате мачтата външен диаметър до 2-1 / 2 ", на разстояние от стената : 12 инча, всички отвори на нашия комплект за закрепване starlink на покрива и добре подравнени, което осигурява безопасността на вас и на вашата телевизионна антена и в лошо време, например по време на урагана.

Общи свойства

Добавки за продукти

BS Ветрозащитный Скоба Многофункционална Фурна Скоба Пластмасова Малка Скоба Здрава Закачалка за дрехи Силен

BGN 23.31

Здрава пластмасова клипса, удобна дръжка, определяне на дрехи за подобро захващане, благодарение на кое

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.