• Новинка
DOITOOL Масата Крака на Мебели 12ШТ Тежкотоварни Выравниватель Крака Мебелни Выравниватели Регулируема Подмяна на Винта M8 Выравниватели Стола Винт за Мебели Легло books

DOITOOL Масата Крака на Мебели 12ШТ Тежкотоварни Выравниватель Крака Мебелни Выравниватели Регулируема Подмяна

оценявам:
BGN 5.07

Брой продукти
Налично за поръчка

Подходящ за повечето видове мебели, като например стол, гардероб, маса, лавица за книги.Дизайн за регулиране на височината, позволяваща регулиране на височината на вашите мебели по своему.Дизайн за регулиране на височината, позволяваща регулиране на височината на вашите мебели по своему.Изработен е от висококачествен материал, устойчив на абразия, устойчиви на силна корозия, предпазва от появата на ръжда.Напомняне : Уважаеми купувачи, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчно измерване и други причини цвят и размер между фотография и реалното стока, може да се различават леко.-Изработен от висококачествени материали, устойчива на износване, притежава висока устойчивост на корозия и предпазва от появата на ръжда.

Общи свойства

Добавки за продукти

VIQWYIC 2 опаковки Плъзгаща се стойка за самоличност със скоба, сонда за бейджей с регистрирани бейджами и Блестящи

BGN 0.00

Той може да побере около 6 ключове плюс вашият идентификационен икона и не пълзи надолу.Скоба за бейджа �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.