• Новинка
Вакуумни торби за съхранение на Heaunzy, (15 бр., 2 много големи (40 х 32), 3 големи (36 х 28), 4 средни (32 × 24), 5 малки (28× 20), 1 въздушна помпа), экономящие пространство, японски вакуу?

Вакуумни торби за съхранение на Heaunzy, (15 бр., 2 много големи (40 х 32), 3 големи (36 х 28), 4 средни (32

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

【Различни размери могат да се погрижат за различните нужди на】▶ Одеяла в голям размер, да се настанят около 27 паунда (12 кг), одеяла в голям размер, да се настанят около £ 20 (9 кг), одеяла среден размер се настанят възглавница или дебела дрехи и завивки с малки размери могат да се настанят плюшени играчки или други дрехи, която е много подходяща за пътуване.【Високо качество и трайност на】▶ Тази опаковка от най-икономично материал PA + PE, хранителен материал, однослойного коприна 9, износостойкого и водоустойчив, осигуряване на солидна герметичную защита, може да предпазва дрехите от влага, прах и миризма, а също така е необходимост за семейството и за пътуване (включително ръчна помпа). 【Високо качество и трайност на】▶ Тази опаковка от най-икономично материал PA + PE, хранителен материал, однослойного коприна 9, износостойкого и водоустойчив, осигуряване на солидна герметичную защита, може да предпазва дрехите от влага, прах и миризма, а също така е необходимост за семейството и за пътуване (включително ръчна помпа). 【И перфектно сервизно обслужване】▶: Heaunzy ще гарантира вашето удовлетворение.Ако нашият продукт е причинила някакви щети по време на транспортиране или ако не сте доволни от него при получаването, моля, не се колебайте да се свържете с нас от страницата на вашата поръчка, където ние осигуряваме пълна подкрепа по възстановяване на средства. 【Двойно уплътнение и подходящ scribe】▶ Двойно уплътнение, запечатани в корк, по-дълго време за уплътняване в сравнение с други пакети, подходящ scribe ви помага да се запечата пакет за съхранение, спестяване на 80% от местата за съхранение.

Общи свойства

Добавки за продукти

Лампа за Въздушна Завеса за сифони, Ниски нива на шум, Антикоррозийный Врата Висящ Тип, Вентилационна завеса,

BGN 32.59

Стомана, метал, бял корпус, здрав и издръжлив, прекрасна атмосфера.Без прах, без мирис, със собствена фун�

Спално бельо в стил Dada, Богемные Украса, Гобеленовая Настолна Пътека - Празнични Златни Коледни Празници Светещи

BGN 0.00

Предна страна : 25% памук, 75% полиестер, задна страна : 35% памук, 65% полиестер.Звездна и светещи празнични фе�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.