• Новинка
Съединител Morris 15127 с изолирани горловым отвор за директна компресия, размер на резби 2-1/2

Съединител Morris 15127 с изолирани горловым отвор за директна компресия, размер на резби 2-1/2

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Конектори Преса Box с изолирана врата - Пряко цинковое леене под налягане - Конектори Преса Box с изолирана врата се използват с контргайкой за включване на стоманена или алуминиева гъвкав метален тръбопровод, бронированного кабел и MC към корпуса.Използва се с контргайкой за свързване на стоманени или алуминиеви гъвкави метални тръбопроводи, бронированного на кабела и присъединителния елемент от конструкцията на корпуса.Сглобени с помощта на излят под налягане цинк контргайки и комбинирани винтове.Едно изолирано гърлото.Леене под налягане на цинк.Конектори за аксиални кутии с изолирани гърлото - Директно леене под налягане от цинк - Конектори за аксиални кутии с изолирани гърлото се използват с контргайкой за включване на стоманена или алуминиева гъвкав метален тръбопровод, бронированного кабел и MC към корпуса.Използва се с контргайкой за свързване на стоманени или алуминиеви гъвкави метални тръбопроводи, бронированного на кабела и присъединителния елемент от конструкцията на корпуса.Сглобени с помощта на излят под налягане цинк контргайки и комбинирани винтове.Едно изолирано гърлото.Леене под налягане на цинк. Е посочено UL / CSA.

Общи свойства

Добавки за продукти

2 Бр 7,5 мм Брой редове: 1 Брой контакти в реда: 8 разъемных клемм с директни контакти P= 7,5 мм Края на платка/гнездо-затворен

BGN 0.00

2 бр 7,5 мм Брой редове : 1 Брой контакти в реда : 8 преки штекерных разъемных клемм P= 7.5 mm от челото на платка

Месинг Пръчка с Висок Ток Заземяване Неутрална Клемма 5/7/10 Крестовидный Винт с Шестоъгълни Глави за Разпределителната

BGN 26.04

Цилиндрични конектори.Виж втората картинка за повече информация.Цилиндрични конектори Месинг Прът точ

Месинг Пръчка с Сильноточным Заземен Неутрален Клемма 5/7/10 Крестовидный Винт с Шестоъгълни Глави за Разпределителната

BGN 0.00

Цилиндрични конектори.Виж втората картинка за повече информация.Цилиндрични конектори.Виж втората кар

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.