• Новинка
Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с вашия LG M320F с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 Pack! (ЧЕРВЕН)

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с вашия LG M320F с потребителски интерфейс за сензорен екран

оценявам:
BGN 45.55

Брой продукти
Налично за поръчка

Дизайн на клипове чудесно за рязане, съвместим с вашия джоб, Ipad, ежедневником и т.● Споделете ги, съвместими с вашите приятели - вземи писалката, на разумна цена, вместо на скъпи молив Samsung Молив.●Допълнителни устройства, които работят с него, - това е почти всичко, i Phone, повечето i Pad, таблети Surface, малки преносими компютри, хромбуки, при условие, че те имат сензорен екран., Ние обновихме съвет и стилус, на върха вече не на Разстояние, а стилус повече не поцарапает екран.Съвместим с всички устройства с докосване на екрана. ✅Технически характеристики : ● няма палци, защото тази писалка има най-добрата точка за контакт, от върха, който е съвместим с вашия пръст, което осигурява по-добра точност на фокусиране при малки касаниях, като при натискане на клавиши на конзолата.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота.Можете да споделите този писалка със своите приятели или семейството.Осигурява плавен процес на писане, подобен на работа с писалката, който е съвместим с вашите таблета или телефона със сензорен екран. (ЧЕРВЕНО), Съвет за защита от надраскване - Връх на писеца е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук. в опаковка!. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение новата версия! *.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота.Съвместим с всички устройства с докосване на екрана.Професионален дизайн, съвместим с вашия LG M320 F, повишава дълголетието и точността на върха!.В комплекта са включени 3 стилус дължина 4 инча избрания от вас цвят.

Общи свойства

Добавки за продукти

Шкафове за съхранение на чанти Alipis, Шкафове, Закачалки за чанти, Кухненски Рафтове, Поставки кутии, Мультидверки

BGN 7.97

ШКАФстойка за ТОРБИ за БОКЛУК Компактни размери на притежателя на торбата за боклук позволяват да го и�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.