• Новинка
N/A Комплект чаени саксии с цветя модел в скандинавски стил, термостойкая Свещ, Нагревающая Следобеден чай, Цвете чай, Плодов кана, комплект за билков чай (Цвят: B разм

N/A Комплект чаени саксии с цветя модел в скандинавски стил, термостойкая Свещ, Нагревающая Следобеден чай,

оценявам:
BGN 8.21

Брой продукти
Налично за поръчка

Чучур с остър клюн, лесно се излее водата, не капе, удобен за хващане. Идва с табела за закуски, в която също може да се сложи бисквити, плодове и т. Моля, се допуска отклонение от 2-3 см от ръчно измерване. Чучур Орел, лесно се излее водата, не е лесно да капе, удобен за хващане.Идва с табела, за закуски, за която също може да се сложи бисквити, плодове и т.Чайник four seasons, чай, кафе, сок, студени напитки може да се регулира.Чайник от високо borosilicate устойчиви на топлина стъкло, което може да се нагрява директно върху открит огън.Керамична основа за свещи на алкохолна основа, романтична и топла., Чучур във формата на орел, лесно се излее водата, не е лесно да капе, удобно да държи чайник от високо borosilicate устойчиви на топлина стъкло, който може да се загрява директно чрез открита огнеупорни поставки за свещи, сухо алкохол, romantic и warm A чайник four seasons, за чай, кафе, сок, студени напитки може да се регулира, Материал : стъкло, керамика, метал съдържание на Пакета : 6 чаши + поставка за чаши + 1 кана + 1 поставка + 1 тава + 4 чинии за предястие Размери : Както е показано на фигура, комплектът включва : кана * 1 комплект (не включва други демонстрационни обекти) Полезни съвети : 1.Чайник от високо borosilicate устойчиви на топлина стъкло, което може да се нагрява директно върху открит огън. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете. Идва с табела, за закуски, за която също може да се сложи бисквити, плодове и т.Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

Общи свойства

Добавки за продукти

Рафт за хладилник с Рафтове За съхранение: срок на годност за готвене Преносима Кошница За Плодове Многослойни

BGN 0.00

удобно съхраняване на различни продукти, като поддържа хладилник чисти и спретнати.Хладилник пропуска�

5.1Стъклен Държач за Кърпички С Гравиране, Дизайн, Прозрачен Диспенсер за Салфетки, Декорация на Съдове за Кафене,

BGN 0.00

Изискан размер на притежателя за салфетки : 5.1*3.5*1.8 инч.Нето тегло : 370 г Материал : висококачествено прозр

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.