• Новинка
LUBASA 6 бр. Коледни Светлини В полето за Украса, Коледна Кутия За Батерии, Подвесное Топло Бяло Дърво С Подсветка, Камбанка във Формата на Звезда, Led Лампа-Издънка за Ко?

LUBASA 6 бр. Коледни Светлини В полето за Украса, Коледна Кутия За Батерии, Подвесное Топло Бяло Дърво С Подсветка,

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

натиснете бутона за включване /изключване на батарейном отделение, за да включите / изключите задно осветяване (режим на осветление : свети постоянно).?【Коледа прозорец с подсветка】 : силуэтные светлини на рождественском прозорец във формата на колокольчика / коледни елхи / звезди с вендузата, само 105 топли бели led лампи, които не вредят на стената, можете да поставите декорация с осветление на рождественском прозореца, навсякъде, където искате да украсите коледната нощ за семейството си. ⛄【Подарък гирлянди】 : Благодарение на класически коледен гирляндам, без излишни усилия и съмнения при избора на подарък, тези за многократна употреба празнични гирлянди, декоративни ще станат най-добрият избор като най-добри пожелания на семейството, приятели, роднини или колеги., А височината може да се регулира в съответствие с фиксирано положение. преди монтаж се уверете, че търтей чиста, чрез добавяне на съответната вода, за да увеличат сцеплението. коледни светлини на прозореца, украса, коледна кутия с батерии, окачен топло бяла коледа камбанка във формата на звезда, led лампа-издънка за Коледната елха, камина, прозорец, интериор за вътрешна и външна употреба. ?【Работи на батерии】 : Захранва от 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта), ниска консумация, за смяна на батерията, като просто плъзнете капака на отделението за батерията на куката-присоске и спазвайте поляритета в батарейном отделение. ⛄【Подарък гирлянди】 : Благодарение на класически коледен гирляндам, без излишни усилия и съмнения при избора на подарък, тези за многократна употреба празнични гирлянди, декоративни ще станат най-добрият избор като най-добри пожелания на семейството, приятели, роднини или колеги.

Общи свойства

Добавки за продукти

Залепваща Лента от Стиропор 10 М, 27 Размери, Двустранен Лента От Стиропор, тиксо Индустриална Здравина, Прахоустойчив,

BGN 0.00

Функция : Супер вязкостьскопе применениявысокая якост на растяжениевводостойкий, устойчиви на раствор

Ярки камуфляжные листа, нашийник за кучета, регулируем нашийник за възстановяване на домашни любимци, защитен

BGN 0.00

polyester.Произведено в САЩ или са внесени.Материал : Изработен е от полиестер, мек и удобен.Дизайн : Регулиру

Боядисани стени в стил Кънтри, Дървени Плакети за Леля, Селски, за да Бъде леля нужда от някой Специален, Благодаря,

BGN 74.30

Дървена табела : Тази превъзходна знак е направена от висококачествен дървен материал.Печат ефект е доб

Равнината за заваряване с 7 видове режещи глави за заваряване с ъгли и ръбове, Бързо изрязване на ръбове, Самолет

BGN 19.19

Пратката включва : 1 бр.Не увеличавайте дълбочината на рендосване твърде силно?, не спирайте по време на �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.