• Новинка
Willit Дамски Шорти Туристически Шорти-Карго бързо съхнещи Активни Спортни къси Панталони за Голф 7 Леки Летни къси Панталони с Джобове

Willit Дамски Шорти Туристически Шорти-Карго бързо съхнещи Активни Спортни къси Панталони за Голф 7 Леки Летни

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

92% Полиестер, 8% ликра. Закопчалката на дантела.Модерна технология : лека, дишаща материя отвежда влагата далеч от кожата, запазвайки я суха през целия ден.Дълготрайна водоустойчива покритие за защита от лекия дъжд и петна.Защита от слънцето : Кърпа с рейтинг UPF 50 + предпазва кожата от вредните UVA / UVB лъчи, като същевременно се гарантира сигурността на престоя на вашето дете на слънцето!.С много джобове : 2 предни джоба с ципове осигуряват безопасно съхранение, които са достатъчно дълбоки, за да се поберат вашия телефон. 2 карго джоба за съхранение на вещи от първа необходимост в движение.Еластичен колан : Еластичен колан с висока талия и завязками осигурява удобна регламентирана кацане.Дължина по вътрешния шев : 5дюймов. Дамски летни панталони за активна почивка 5дюймов, любими любителите на походи и разходки из града, изработени от влагоустойчив тъкан, която предпазва от слънцето, която се разтяга при шофиране.И е идеална за разходки, почивка, пътуване, бягане бутам или ежедневието.

Общи свойства

Добавки за продукти

Обикновените Дамски Ежедневни Панталони От Памук и Лен, Летни Свободни Панталони, Дишащи Панталони, Летни Панталони

BGN 47.41

йога панталони капри панталоникарго панталони за жени широк краката панталони, дамски спортни пантало�

Дънкови къси Панталони Летни Разтеглив Издържат Скъсани Дънкови къси Панталони с ципове Стрейчевые Реколта Дънкови

BGN 0.00

шорти за бягане за жени черно Плячка къси панталони за жени 5 инча дамски къси панталони памук къси пант�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.