• Новинка
Органайзер за кабел за кухненски уреди, Черен, с Устройство за навиване на кабела, Опаковки За съхранение на кабел, Поставка за миксер bosch.между, тенджери под наляга?

Органайзер за кабел за кухненски уреди, Черен, с Устройство за навиване на кабела, Опаковки За съхранение на

оценявам:
BGN 3.19

Брой продукти
Налично за поръчка

Органайзер за кабел може да се използва за такива видове домакински уреди, като блендери, тенджери под налягане, кафе и аэрофритюрницы, той е подходящ за повече от 80% малки домакински уреди.По-здрав с лепило агент в основата на по-адгезивна и е подходящ за по-големи количества на повърхности от материали, можете да нанесете я на стени, плотове и други места, където искате да я използвате. 【Държите кухнята в ред】 Мръсни кабели електрически уреди задръства кухнята и да създават заплаха за сигурността, Apeso tidy wrap cord organizer ще ви избави от този проблем, лесно организиране на кабели и поддържане на реда в кухнята.Лепило изработен от устойчив лепкав лепило, подходящ за различни видове материали с плоска повърхност, нейните лесно отвалить.Тези устройства за свързване на кабел, подходящи за всички кабели, кабели за зареждане на мобилни телефони, компютърни кабели, кабели за дребни кухненски уреди, в чист и подреден пространство и позволяват да се избегне объркване и смущение.След определяне на организатор за кабел изчакайте 12 часа, преди да го използвате, това може да го направи по-здрав и ще продължи по-дълго. 【Държите кухнята в ред】 Мръсни кабели електрически уреди задръства кухнята и да създават заплаха за сигурността, Apeso tidy wrap cord organizer ще ви избави от този проблем, лесно организиране на кабели и поддържане на реда в кухнята.Мека основа може да се използва не само за плоски повърхности уреди, но и прикрепят към извити повърхности, което я прави подходяща за по-малки кухненски уреди.

Общи свойства

Добавки за продукти

2 елемента Великден кучета колела на Великден Бъни ухото прическа 2 елемента Великден котки яки самопровъзгласилата

BGN 0.00

Покажи празнично настроение на вашите любимци с помощта на тези на великденските котешки греди!.Осигур�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.