• Новинка
ZENTHACE За бебета и деца За Момичета И момчета, Фланелевая Риза с подплата от шерпи, Яке, Уютна Фланелевая Риза в Клетката (трета пола Неутрална)

ZENTHACE За бебета и деца За Момичета И момчета, Фланелевая Риза с подплата от шерпи, Яке, Уютна Фланелевая

оценявам:
BGN 21.33

Брой продукти
Налично за поръчка

60% Памук, 40% полиестер.Внесен.Подплата от полиестер.Закопчалката на бутон.Машинно пране. Трета пола неутрален : унисекс размер е подходящ за момчета и момичета и улеснява прехвърлянето на обрасли дрехи, подходящи за чорапи и споделяне за вас, за него, за нея, за тях.Детска фланелевая яке-риза : закопчалката на бутон улеснява обличане, два нагрудных джоба и два джоба за ръце могат да се настанят стоки от първа необходимост, са идеални за носене многослойни или като леки якета.Подплата от шерп по цялата повърхност : не всички харесват тази черта -ръкави на лигавицата на шерп, обърнете внимание на това, преди да вземеш.тази фланелевая яке за момчета и момичета, абсолютно классична и неутрална трета пола, създадена за уют, функционалност и стил.Полезна детска фланелевая яке : Позволете на децата си по-дълго да играят на улицата в тази фланела яке с подплата от шерп-руно, и те ще бъдат щастливи туристи през целия ден. тази клетчатая яке за момчета и момичета ще стане любимата им на уличната риза.Семейно кореспонденция : имаме различни униформи фланелен / сака / пелерини за момичета, както и дамски размери.Чудесен подарък за членовете на вашето семейство.Машинно пране за удобство, грижа.

Общи свойства

Добавки за продукти

Жилетка от изкуствена кожа За малки Момичета, Зимата на Топло Палто, Яке, Хубава Плътна Дрехи, Палто От изкуствена

BGN 11.65

100% Полиестер.Внесен.Машинно пране.Внимание, моля : Ако детето ви пухленький, ние ви препоръчваме да избе�

Топ с принтом, Жена с Жилетка, Коледен ръкав, Без Ежедневно яке, Дълга Коледна Жена с Жилетка, Голям Висок Жилетка

BGN 0.00

Свободни възли на леки жилетки с дълъг ръкав, дамски жилетки, леки пуловери за жени, есенни жилетки с еди

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.