• Новинка
Изсветлител за аквариумной вода Crystalpro 4,22 унция - Aqua Clear Изчиства Мътна вода за сладководни аквариуми и езера с риби (125 мл) Гощава 660 Литра

Изсветлител за аквариумной вода Crystalpro 4,22 унция - Aqua Clear Изчиства Мътна вода за сладководни аквариуми

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Crystalpro Aqua Clear бързо елиминира замъгляване в сладководни аквариуми и езера с риба.Активни неорганични молекули в списъка на съставките се свързват с органични молекули във водата и да ги принуди или да потъне на дъното на аквариума, или се събират на филтрите.Прави водата кристално чиста и предотвратява появата на неприятен мирис на водата.Първо се дължи на реакция може да се образува леко помътняване, но скоро тя ще се събират в office.В сериозните случаи, за да се постигне пълна ефективност може да отнеме до 8 часа.Изключително концентрирана формула, използвайте 5 мл на 100 литра (27 литра) един път в седмицата.Можете да използвате от 1 до 5 мл, в зависимост от това колко мръсна вода.Използвайте директно в аквариума.Удобна флип-надолу на кутията гарантира липсата на елементарно.Около 15 капки са равни на 1 мл, а една капачка е равна на 7 мл.

Общи свойства

Добавки за продукти

Колан HYVAWO с неопреновой подплата, с каишка за фитнес зала с пръстени за кабелни оборудване, фитнес-упражнения,

BGN 7.99

Здрава тесьма лесно да се регулира според размера на талията си.Подходящ за талия от 25 см до 41 инча.С нео�

Забавна выпускная тениска 2022, абитуриентски блузи за жени и мъже, сладки летни блузи с къс ръкав, удобни ежедневни

BGN 0.00

дамска риза с цип.За да изберете правилния размер, обърнете внимание на снимките и в списъка от стоки, за

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.