• Новинка
Переноска за домашни любимци GAPZER за големи котки, Переноска с меки Стени за котки средни и малки Кученца с тегло до 20 килограма, Моющаяся Переноска за кучета Със защ

Переноска за домашни любимци GAPZER за големи котки, Переноска с меки Стени за котки средни и малки Кученца

оценявам:
BGN 15.99

Брой продукти
Налично за поръчка

【Размери】 Едрогабаритна переноска за домашни любимци за средни, големи котки и малки кучета, по-висок И по-широк, отколкото други носене на пазара, препоръчителната максимална такса от £ 20 (9 кг).Размери : 18,1 "L x 11,8"W x 11,8" H. Моля, не избирайте переноску само от теглото, но също така се фокусира върху дължината и растежа на вашите домашни любимци. 【Дишаща и частния】 Голяма переноска за котки GAPZER с мрежата по целия периметър осигурява нормалната циркулация на въздуха вътре в кутията и улеснява проверка на състоянието на вашия домашен любимец.Тези щори могат да се пропуснат, ако вашият домашен любимец е нервна. 【Сгъваем т запазва формата си.На дъното вътре носене има защитен с каишка с кука, ако вашият домашен любимец има яка тип колан, можете да го повали, така че той да не може да изскочи, когато вие ще откриете переноску.

Общи свойства

Добавки за продукти

Калъф за велосипед на открито, чанта за съхранение на велосипеди, водоустойчива защита, пылезащитное подслон,

BGN 0.00

1 Лесен за използване, съхранение и демонтаж, идеален за използване на закрито 2 Да Не се допуска попадан�

Вълнуващо Противоскользящий Силиконов Калъф за контролера, Защитен Калъф за кожата + 2 бр, капак за геймпада,

BGN 11.57

Характеристики : Предпазва вашия контролер от прах, драскотини, наранявания и ежедневна употреба.Джойс�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.