• Новинка
Съвет за еднократна пипета Bio Plas 0003R обем 1-250 микролитров, по 250 броя за багажник (кутия за дискове за 10 000 броя)

Съвет за еднократна пипета Bio Plas 0003R обем 1-250 микролитров, по 250 броя за багажник (кутия за дискове

оценявам:
BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Цвят : Натурален.Този икономичен съвет за пипета Uni-Tip е подходящ за няколко маркови эжекторных модели пипети. Диапазон на обема : от 1 до 250 микролитров. Дизайн без рамки предоставя точна и лесна подаване на проби; на върха няма и следа от метал.Той е с обем от 1 до 250 микролитров и се предлага в опаковка от 250 дюзи.Идва в постаменти 250 накрайници за пипети, 4 подложки за опаковки и по 10 опаковки в калъф.Дължина на върха : 2 инча.Това е заменяеми съвет за пипета Eppendorf 1-100 микролитров, Pipetman 1-200 микролитров, Finnpipette 1-250 микролитров и Socorex 5-100 микролитров.Изработен от първичен полипропилен естествен цвят.Той има дизайн без рамки, позволяваща точна и лесна подаване на проби, и не съдържа никакви следи от метал.Марка : Uni-Tip.Икономичен съвет за пипета Uni-Tip е с обем от 1 до 250 микролитров при дължина на върха на 2 инча. Материал на върха на пипетата : полипропилен.Номер биопласта : 0003 R.Подходящ за множество модели пипети с эжектором известни марки.Идва в постаменти 250 накрайници за пипети, 4 подложки за опаковки и по 10 опаковки в калъф.Вградени в шкаф накрайници за пипети позволяват на потребителя да накрайници за пипети един ефективен движение.На върха на пипетата е изработен от първичен полипропилен.

Общи свойства

Добавки за продукти

Bestsojoy Бразилски Обемни Къдрава Коса 3 връзки 10A Непреработени Бразилски Човешка Коса За Удължаване Естествен

BGN 0.00

Нанесете малко лак за коса, за да се запази прическата си.Материал от бразилския естествени човешки кос�

Върховете с пищни ръкави за жени, асиметрична риза за рождения ден, класически тениски с кръгло деколте и къси

BGN 0.00

Моля, имайте предвид разликата в 23 см от ръчно измерване.Материал : памук и полиестер.Азиатски размер, по

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.