• Новинка
3 Опаковки Здрава обвивка за кабел за домакински уреди - Чист Органайзер за кабел за кухненски уреди и за съхранение на малки домакински уреди, миксер bosch.между, Микс

3 Опаковки Здрава обвивка за кабел за домакински уреди - Чист Органайзер за кабел за кухненски уреди и за съхранение

оценявам:
BGN 5.33

Брой продукти
Налично за поръчка

Широка съвместимост : идеално за кухненски уреди, печки, вакуум опаковчик, миксер bosch.между Kitchen Aid, тостер, устройства за приготвяне на пици, смесител ninja, фритюрници, малки домакински уреди.Необходимостта от организация : Поддържа въжета (с диаметър от повече от 4,5 мм) под контрол и подреден.спретнат и чист.Повече няма болтающихся въжета.Лепило под формата на наноленты : те се придържат с помощта на лепило под формата на наноленты, така че е добре да се придържаме дори към неравни повърхности.Те са отлични за всички уреди Kitchenaid, в които няма място за свързване на кабел. Лесна инсталация : Кабели много лесно наматывать / размотавам - те са много по-достъпни и не са обемисти и да не изглеждат по-грозен.Какво можете да увийте кабела и махнете го внимателно и чисто.Спестяване на живота : Този кабел спестява пространство и създава бъркотия.Особено за тези, които мразят външен вид кабели навсякъде.Те са чисти и функционални.

Общи свойства

Добавки за продукти

Ключодържател с образа на Лъв бобауна, Подарък за Животную тема, Истински и Уверени в себе Си, Лъвовете, Както

BGN 0.00

Издърпайте закопчалка.Материал : Неръждаема стомана, не съдържа олово и никел.Неръждаема стомана гипоа�

Калъф за дистанционно управление защитен калъф за дистанционно управление на силикон водоустойчив защитен калъф

BGN 2.70

Дизайн : Прозрачен силикон дизайн прави силиконов калъф за дистанционно управление е поудобен за изпол�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.